Foto & Kunst - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Oswin Gesselli introduceert Foto & kunst in Nederland, de creatiefste fotoshoot voor vrouwen.
Custom Made topkwaliteit fotoshoot voor de mens die zich in stijl en kwaliteit onderscheidt. Exclusieve en unieke fotografie verrijkt met het vakmanschap van een bekend kunstenaar. Creatief, innovatief voor de persoon, die net het verschil wil maken in keuzes wat betreft hoogwaardig design.

Foto & Kunst Fotoshoot Vrouw
Fotografie en kunst met elkaar verweven

Gewaagd of klassiek. Origineel en uniek.
Mixed media wordt speciaal voor u gemaakt

Fotosessie in een ontspannen sfeer, kunst wordt later gecreëerd
In artistieke overgave met het oog op kunst

Persoonlijke kunst, maatwerk, werkend naar het einddoel
Een herinnering, een kunstwerk van onschatbare waarde
Een afspraak maken voor Foto & Kunst fotoshoot of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord of een afspraak
Tel.nr. 06 36 37 24 40
Kunstenaar ontmoet fotograaf

Hier kan ik mijn twee passies vertalen in één kunstwerk. Deze manier van werken is bekend onder de kunstenaars en ik maak het toegankelijk voor wie van foto en kunst houdt. Het is een geweldige uitdaging om een prachtige foto te maken en de kunstwaarde te versterken met verf. Dit is maatwerk. Uw wensen in combinatie met mijn kunstenaarsoog maken samen dat unieke kunstwerk. Persoonlijk voor u gemaakt.

Foto & Kunst fotoshoot

Voor wie van kunst houdt en van fotografie. Hier ontmoet de verf de pixels van de fotografie om samen te komen in kunst. Deze fotosessie vraagt om tijd (en die nemen we) en artistieke, creatieve overgave. Een eerste kennismaking om de wensen te bespreken. Een fotosessie met styliste, die samen met mij het idee vertaalt naar verwezenlijking. Natuurlijke expressie vanuit ontspanning laat schoonheid naar boven komen. We bekijken samen enkele foto's van de fotosessie. Met de gekozen foto ga ik aan de slag met verf om zo tot een mixed media kunstwerk te komen.


Foto & Kunst fotoshoot

Het concrete stappenplan voor deze Custom Made fotoshoot

 1. Telefonisch contact:
  Een telefonische afspraak voor het doorspreken van het begin idee met Oswin en Irma. Tel.nr. 06 36 37 24 40
 2. Eerste bezoek:
  Een kennismaking met uw stijl, uw wensen.
  Deze eerste indruk bepaald de unieke uitstraling van uw persoonlijk kunstwerk. Klassiek, casual, extravagant, gewaagd, ingetogen? De vrouw van nu onderscheidt zich in haar voorkomen. Kleding, kapsel, make-up mogen daarmee in harmonie zijn, zodat we tot een hoogwaardig resultaat komen. Indien gewenst
  kunt u sfeerimpressies van uw woning meenemen voor een goede afstemming op uw interieur.
 3. Agenda:
  Een afspraak maken voor de fotoshoot Foto & Kunst.
 4. De fotoshoot:
  Onder begeleiding van styliste Irma wordt de foto van u gemaakt. We nemen de tijd die nodig is om tot het verlangde resultaat te komen. Ontspanning is het sleutelwoord tot succes.
 5. De eerste indruk:
  Samen bekijken we de foto's van de fotoshoot en de ruw geschetste ideeën voor het eindresultaat. Wij begeleiden u in uw keuze, zodat de visie van het hart van de kunstenaar wordt gedragen in het resultaat. Juist de innovatieve geest van de kunstenaar transformeert een foto tot een hoogwaardig kunstwerk.
 6. Het atelier:
  Oswin gaat aan het werk met de gekozen foto. Creativiteit slaat toe en het artistieke oog neemt het over. Hij gaat creëren in zijn atelier in Drunen totdat uw persoonlijke wensen en zijn kunstenaarshart zijn samengesmolten tot een uniek, creatief en vooral persoonlijk kunstwerk. Custom Made design!
 7. Bescherming:
  Ter bescherming wordt het geheel afgelakt met een uv-licht beschermende laklaag, zodat uw kunstwerk levenslang beschermd is tegen invloeden van buitenaf.
 8. Het mooiste moment:
  U kunt uw handgemaakte en gepersonaliseerde fotokunstwerk ophalen.
Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Wij gaan voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen net dat ene moment creëren, dat moment supreme dat het beeld van magische schoonheid maakt. Het is mijn uitdaging als fotograaf en kunstenaar. Het geeft voldoening het mooie, unieke en interessante uit mensen te halen. Dat maakt het kunstwerk intrigerend. Interessant om te maken en om naar te blijven kijken. Zoals dat bij kunst eigen is.

Voorbereiding

Een eerste afspraak kunnen wij telefonisch plannen. Tijdens het eerste gesprek kunnen wij aan de hand van voorbeelden en uw wensen kijken wat het eindresultaat mag zijn. Interieurfoto's van de plaats waar u het kunstwerk wilt plaatsen kunnen nuttig zijn om het goed te integreren in de ruimte. In deze eerste kennismaking kunnen we bespreken wat de stijl gaat worden van dit fotokunstwerk. Gewaagd, klassiek, naturel, expressief. Het is van belang dat u ernaar kunt blijven kijken. Precies zoals u bent, of juist heel anders. Dat is wat wij in het voorbereidend gesprek willen ontdekken. Daar hoort ook een kledingkeuze bij. Indien er verschillende stijlen kleding nodig zijn bespreken we dat. We maken een afspraak voor de fotosessie ter voorbereiding van de foto & kunst.
Foto & Kunst


Mensen komen voor Kunst & Foto uit  de omgeving: Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda. Kunstfotograaf Oswin Gesselli Drunen
Maar ook uit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Baarn, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Apeldoorn, Roosendaal en Velp voor deze innovatieve kunstfotografie.
©2018 Oswin Gesselli all rights reserved

CART STATUS:
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu